Aveti nevoie sa distribuiti plicuri rapid? Sameday este solutia optima pentru ca mesajul dvs. sa fie auzit

Fie ca aveti o campanie in desfasurare care presupune distributie plicuri sau pur si simplu aveti nevoie de o firma de curierat rapid care sa va puna la dispozitie logistica necesara pentru o anumita actiune de marketing targetat, Sameday ofera la orice ora cele mai bune servicii si consultanta pentru bunul mers al campaniilor de distributie. Distributia postala adresata face parte din serviciile premium ale Sameday, rata de distributie e de 95%, veti fi siguri ca toate plicurile ajung la destinatari, la publicul tinta, mesajul campaniilor va ajunge la publicul tinta vizat.

Printre beneficiile colaborarii cu Sameday in privinta de distributie plicuri se numara accesul la distributie postala simpla, fara confirmare de primire, pentru marketing direct, notificari, distributie postala securizata, cu confirmare de primire-institutii publice si companii. De asemenea, se asigura servicii de productie tipografica-productie de scrisori inserate in plicuri de diverse dimensiuni. Practic nu veti avea nevoie de nimic, se va rezolva totul de la plicuri personalizate la distributia efectiva. Pentru siguranta clientilor Sameday, compania a dezvoltat un sistem software-tracking corespondenta, acoperirea este nationala asa ca orice miscare a plicurilor este monitorizata constant, sunt generate rapoarte periodice, transmise la timp clientilor. Veti avea astfel ocazia sa vedeti in timp real cum decurge distributia, cati dintre potentialii clienti au primit deja plicurile dvs., dar puteti monitoriza rapid si eficienta campaniei dvs.

In plus timpii de livrare sunt competitivi, se stabilesc date exacte ale finalizarii campanie distributie, se vor verifica mereu intern toate procedurile urmate pentru a se asigura o serie de servicii calitative si profesionale. Plicurile pe care urma sa le distribuiti vor fi in mana publicului tinta cat de repede posibil, indiferent in ce zona din tara se afla el, la finalul colaborarii vedeti rapid care a fost eficienta campaniei, datele sunt sistematizate, centralizate, stiti exact pe ce ati cheltuit banii si cum s-au folosit acestia, totul este transparent.

Decalajul determinat de empatia rece-cald

Inainte de a ajunge acasa sa luam cina cu familia, mergem si pe la supermaket sa mai luam ceva de mancare. Iesim din supermarket cu o gramada de sacosi pline si ne intrebam mirati si nervosi cum de am cheltuit atata. Goana dupa cumparaturi si placerea de a face shopping poate fi o explicatie, dar nu cea buna.

Motivul real e decalajul determinat de empatia cald-rece. Starile reci sunt neutre, cele calde sunt urgente, si includ frica, durerea, foamea, un fel de raspunsuri la nevoile primare. La alegerea alimentelor din supermarket ne bazam pe stare de spirit si pe emotiile care le vom avea intr-un viitor proiectat in imediata apropiere. De multe ori avem de-a face si cum decalaje empatice retrospective, cand ne gandim cam cum am reactionat in niste situatii cheie din trecut. Se intampla sa existe si decalaje interpersonale de aceasta natura, cand nu putem sa intelegem ce simt cei din fata noastra pentru ca nu au aceeasi stare ca noi.

Un studiu a observat doua grupuri de oameni, unii doar ce terminasera de facut exercitii, altii doar ce incepusera. Cand li s-a spus o poveste despre un alpinist care nu avea apa si mancare, cei care exersau si doar ce terminasera de facut efort fizic au crezut ca lipsa de apa era cea mai importanta problema a alpinistului, pentru ca si lor le era sete. Decalajele care se produc tind sa complice viata parintilor, care nu prea inteleg ce vor copiii. De aceea parintii isi imbraca micutii cat pot de bine, desi afara e cald, si nu prea cred in monstrii de sub patut. Copilasii percep lumea diferit, iar adultii cam uita sa ia in considerare acest lucru.