Cele mai bune servicii de curatare mochete

Curatatul mochetelor si al covoarelor nu a fost niciodata placut. Indiferent ca ai un covor mic sau un covor mare - acasa - este intotdeauna un chin. Oricat de multe aparate profesionale ti-ai cumpara, parca tot nu te trage inima sa incepi sarcina cea de multi neplacuta si cu siguranta nici sa o termini. Pentru cei care nu au timp sa isi faca o curatenie detaliata acasa si pentru cei care nu au nici chef, a aparut inca de cativa ani o solutie foarte buna si anume spalare curatare mochete in Bucuresti.


Acest serviciu este disponibil si in celelalte orase ale tarii, chiar cu preluare de la domiciliu, adica daca vrei sa nu mai faci un drum, nu trebuie decat sa suni si soliciti personalul unei firme de curatenie sa vina sa iti ia covorul de la domiciliu si sa ti-l aduca si inapoi. Mocheta sau covorul, reprezinta o investitie importanta pentru firma sau caminul dumneavoastra. Asa cum imbracamintea trebuie curatata periodic pentru a-si mentine prospetimea si culoarea, asa si mocheta sau covorul au nevoie de o curatare periodica. Particulele de praf si murdaria stransa, diminueaza viata mochetei sau a covorului si permit dezvoltarea controlata a bacteriilor, acarienilor, un adevarat pericol pentru sanatate si mai ales pentru copii sau persoane alergice. Tocmai de aceea este indicata aspirarea mochetelelor si a covoarelor de doua ori pe saptamana, pentru a impiedica depunerea succesiva a straturilor de praf. Dar aspiratorul de acasa nu este mereu cel mai bun motiv pentru care trebuie sa apelezi la o firma care foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatarii mochetelor si a covoarelor, metodele folosite fiind de inalta performanta.


Modul de curatare al mochetei sau covoarelor difera in functie de material, gradul de dificultate intalnit si suportul pe care sunt montate. Cei care se pricep aleg metoda de injectie-extracŇ£ie cu AQUAMAT 10.1 TASKI, prin spalare umeda, cu solutie speciala, pentru portiunile cu grad de murdarie ridicat, sau pentru covoarele cu parul inalt.

Controlati mai bine accesul in spatiiile exterioare si interioare cu ajutorul unor Bariere automate

Atunci cand ai la dispozitie un spatiu in care e nevoie de restrictionare cea mai sigura si mai simpla solutie este montarea unor bariere automate. Barierele automate sunt niste dispozitive moderne formate dintr-un motor electric, un dispozitiv pentru actionare si un brat oscilant, eventual o telecomanda, sunt foarte simplu de montat si de intretinut, sunt eficiente si foarte utile pentru diverse spatii in care accesul masinilor e restrictionat si trebuie controlat.


Barierele garanteaza securitatea, controlul, fluidizearea traficului, sunt automate, au si senzori speciali care simplifica si mai mult utilizarea lor. Modelele de Bariere automate mai sofisticate se pot utiliza si in exterior si in spatii inchise, de exemplu parcari interioare, designul lor este adaptat perfect la mediul in care sunt amplasate, au in componenta elemente din metal, functionarea lor permite pana la 50.000 de cicluri pe zi. Timpul de tranzit este eficientizat si mai mult prin montarea de Bariere automate, actionarea lor se face de la distanta, cu ajutorul unor telecomenzi, consumul de energie este redus, costurile de intretinere sunt foarte mici. In unele cazuri barierele sunt dotate si cu un dispozitiv electronic de control de urgenta pentru prevenirea accidentelor, daca intervine o pana de curent se permite utilizarea manuala. Unitatile de control sunt in partea superioara a bateriei, conectarea la programarea bateriei este foarte simpla, intretinerea componentelor este la fel de usoara. Cele mai ieftine modele de bariere automatizate pot fi cumparate online, acolo unde periodic sunt reduceri, promotii, transportul este gratuit daca se depasesc anumite valori comandate, comenzile se pot plasa online si telefonic, asistenta permanenta garanteaza cumpararea unor produse de care aveti nevoie cu adevarat.


Cele mai importante branduri pot fi gasite in magazinele online, se primeste si garantie la fiecare articol cumparat, fiecare produs are descrieri tehnice detaliate si imagini reale cu rezolutie mare pentru o vizualizare cat mai buna a detaliilor.

Milionarul care a platit ca sa vada canibalii

James Jameson, care conducea imperiul Jameson Irish Whiskey era si un cunoscut explorator. Pe cand se afla in Ribakiba ca sa se intalneasca cu un comerciant de sclavi, acesta si-a exprimat interesul sa vada canibalii din zona. El a cumparat o fetita de 10 ani si a dus-o intr-o comunitate de canibali, unde a predat-o sefului de trib. Jameson a documentat intreg procesul si a facut si cateva schite, reusind sa surprinda comportamentul canibalilor in prezenta fetitei. Desi era sceptic la inceput, acesta si-a dat seama ca un trib de canibali este la fel de periculos ca o haita de animale.