Aveti nevoie sa distribuiti plicuri rapid? Sameday este solutia optima pentru ca mesajul dvs. sa fie auzit

Fie ca aveti o campanie in desfasurare care presupune distributie plicuri sau pur si simplu aveti nevoie de o firma de curierat rapid care sa va puna la dispozitie logistica necesara pentru o anumita actiune de marketing targetat, Sameday ofera la orice ora cele mai bune servicii si consultanta pentru bunul mers al campaniilor de distributie. Distributia postala adresata face parte din serviciile premium ale Sameday, rata de distributie e de 95%, veti fi siguri ca toate plicurile ajung la destinatari, la publicul tinta, mesajul campaniilor va ajunge la publicul tinta vizat.

Printre beneficiile colaborarii cu Sameday in privinta de distributie plicuri se numara accesul la distributie postala simpla, fara confirmare de primire, pentru marketing direct, notificari, distributie postala securizata, cu confirmare de primire-institutii publice si companii. De asemenea, se asigura servicii de productie tipografica-productie de scrisori inserate in plicuri de diverse dimensiuni. Practic nu veti avea nevoie de nimic, se va rezolva totul de la plicuri personalizate la distributia efectiva. Pentru siguranta clientilor Sameday, compania a dezvoltat un sistem software-tracking corespondenta, acoperirea este nationala asa ca orice miscare a plicurilor este monitorizata constant, sunt generate rapoarte periodice, transmise la timp clientilor. Veti avea astfel ocazia sa vedeti in timp real cum decurge distributia, cati dintre potentialii clienti au primit deja plicurile dvs., dar puteti monitoriza rapid si eficienta campaniei dvs.

In plus timpii de livrare sunt competitivi, se stabilesc date exacte ale finalizarii campanie distributie, se vor verifica mereu intern toate procedurile urmate pentru a se asigura o serie de servicii calitative si profesionale. Plicurile pe care urma sa le distribuiti vor fi in mana publicului tinta cat de repede posibil, indiferent in ce zona din tara se afla el, la finalul colaborarii vedeti rapid care a fost eficienta campaniei, datele sunt sistematizate, centralizate, stiti exact pe ce ati cheltuit banii si cum s-au folosit acestia, totul este transparent.