Cum ne pot ajuta blocurile noi sa avem o viata mai buna si confort sporit, zi de zi?

Multi dintre noi locuim in continuare in blocuri vechi, de dinainte de 1990, in blocuri care au trecut prin cateva cutremure bune si care inca mai rezista. Marea problema cu ele este ca nu mai ofera conditiile la care se asteapta omul modern din 2017. Pentru a putea spune ca avem tot confortul necesar trebuie sa investim serios in ele, sa izolam, sa schimbam instalatii, sa redecoram si renovam pana sa ajungem la un rezultat care sa ne multumeasca.

Banii investiti in apartamentele din blocurile vechi pot fi folositi mult mai eficient daca optam pentru apartamente in blocuri noi. Apartamentele noi din blocurile moderne sunt compartimentate mai bine, au dotari alese in functie de necesitatile omului modern, au izolatie termica si fonica de calitate, geamuri termopan si usi rezistente, fundatie care poate suporta fara probleme un cutremur major, gresie si faianta adaptata perfect la designul interior gandit de dezvoltator. Blocurile noi sunt amplasate mult mai bine decat cele vechi, ne feresc de poluare fonica si de noxe, spatiile verzi din jurul lor asigura un aer curat si un spatiu perfect pentru relaxare si joaca. In plus multe blocuri noi fac parte din ansambluri rezidentiale, unde, alaturi de case, vile, se constituie in spatii de locuit perfecte pentru cei care isi doresc un stil de viata cat se poate de modern si linistit. Ansamblurile rezidentiale au pe langa blocuri sau case si unitati de invatamant sau spitale, policlinici, au locuri de joaca si de agrement, supermaketuri si retele de canalizare proprii, parcari private si securitate superioara, paza la scari si sisteme de supraveghere video.

Viata mai buna si confortul sporit, zi de zi, sunt asigurate si prin intermediul unor instalatii sanitare si electrice nou-noute, adaptate consumatorilor moderni si tipului de viata din prezent, prin intermediul unor dotari standard care corespund cerintelor omului modern, dar si prin calitatea materialelor folosite pe parcursul constructiei blocurilor de apartamente noi.