Ce telefoane ieftine se mai cumpără

Într-o lume a telefoniei mobile dominată de smartphone-uri ai putea spune că lumea nu mai cumpără telefoane ieftine, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Iată mai jos două exemple de telefoane ieftine care sunt în continuare căutate și cumpărate pentru că, nu-i așa, nu toată lumea are nevoie de telefoane mobile inteligente. Nokia C2 se găsește pe piața liberă la un preț avantajos, de doar 270 lei. Nu dispune de foarte multe facilități dar te poți descurca excelent cu el. 

Este un telefon cu slide, compact și are un ecran de doi inci. Cu telefonul Nokia C2-05, poți să rămâi la curent cu evenimentele importante pentru tine. Din bara de comenzi rapide aflată pe ecranul principal poți să accesezi caracteristicile dedicate pentru Facebook și Twitter pentru a verifica actualizările de stare și tweet-urile prietenilor. Telefonul Nokia C2-05 este prevăzut cu player audio și cu radio RM și își permite să asculți posturile preferate oriunde te-ai afla. 

Dispozitivul are și o camera foto VGA. Nokia 300 se găsește pe piața liberă la un preț de circa 430 lei. Este puțin mai scump decât primul telefon prezentat, dar trebuie să recunoaștem că dispune și de mai multe calități și oricum nu este un preț enorm pentru piața liberă. Datorită procesorului de 1 Ghz și a algoritmilor inteligenți de comprimare a datelor, telefonul Nokia 300 încarcă paginile web rapid și utilizează mai puține date. Telefonul are și o camera de 5 MP și poți încărca pozele făcute foarte rapid pe Facebook.