Afla dieta care ti se potriveste si adapteaz-o organismului tau

Vrei sa slabesti nu ai gasit pana acum o dieta care sa dea rezultate? Te-ai saturat sa mananci supa de varza si sa bei apa cu lamaie? Noi iti propunem   3 diete dintre care speram ca una sa ti se potriveasca. Nu ramane decat sa-ti faci proviziile si sa incepi un nou drum cu multa incredere si o gandire pozitiva!

1.Dieta cu fructe si legume

Este o dieta  bazata pe consumul de legume si fructe proaspete si gatite. Pe langa faptul ca te mentine sanatos, te si ajuta sa slabesti. De asemenea, este un adevarat ajutor atunci cand vine vorba de a-ti redobandi energia si a-ti detoxifia organismul. Este de preferat sa consumi legumele si fructele proaspete, fierte sau sub forma de suc. Poti consuma orice fructe si legume la orice ora doresti. Totusi, e de preferat ca dupa ore 8, daca ti se face foame sa mananci un mar in locul unei portocale, sau o rosie in schimbul unui cartof.

Nutritionistii recomanda sa mananci de la 5 pana la 10 portii de fructe si legume proaspete pe zi. Fructele si legumele au un continut mare de zaharuri, vitamine, apa, minerale si saruri, toate naturale. Daca te saturi repede si cu portii mici, aceasta dieta este ceea ce iti trebuie.

2.Dieta cu fainoase


Chiar daca se spune ca fainoasele ingrasa, acest lucru este doar pe jumatate adevarat si se refera doar la cele rafinate. De exemplu, pastele, cerealele sau painea din faina integrala regleaza apetitul astfel incat nu vei mai simti nevoia sa rontai tot timpul ceva in afara meselor. In plus, pastele, orezul si cerealele sunt generatoare de fibre, vitamina B, proteine vegetale si aminoacizi esentiali pentru buna functionare a organismului.  Daca vei urma aceasta dieta, vei vedea ca vor scadea considerabil senzatiile de foame si nu vei mai simti tot timpul acea senzatie de pofta care de multe ori te face sa dai buzna in frigider si sa contramandezi orice dieta.

In principal, acest regim este recomandat persoanelor care simt nevoia sa fie satule pe tot parcursul zilei si care nu pot renunta la paine sau la produse fainoase. Tinuta cu atentie si grija, dieta poate da rezultate foarte satisfacatoare, de lunga durata.

3. Dieta pe baza de carne

 
Cu totii stim ca dietele hipo-proteice sunt cele mai raspandite in zilele noastre. Carnea grasa, in special de porc, contine grasimi, dar cea slaba, de vita, de pui,de peste sau de curcan, este acceptata intr-un regim de slabire. Carnea este un aliment  bogat in proteine, vitamina B, fier si zinc. Pestele si carnea cu un continut redus de grasimi nu dauneaza siluetei daca sunt consumate in cantitati mici. De asemenea,  foarte important este modul in care sunt preparate. Evitati sa prajiti carnea, sau sa o preparati pane. Cel mai indicat ar fi sa gatiti carnea fiarta sau la gratar, combinata cu diferite salate de cruditati.

Dieta nu este recomandata persoanelor care sufera de boli cronice sau celor care au antecedente grave privind slabitul. Combinata cu exercitii sportive, aceasta dieta te poate ajuta sa ajungi la silueta pe care ti-o doresti.
Noi iti uram mult succes in lupta cu kilogramele in plus! Pentru mai multe detalii despre o alimentatie sanatoasa, tipuri de exercitii fizice si o buna functionare a organismului, site-ul nostru va sta la dispozitie.