Un avocat bun expert contabilitate este tot ce ai nevoie pentru a nu fi prins pe picior gresit

Problemele economice din firme s-au complicat dupa ce criza economica s-a instalat si in Romania. Bugetele reduse si gestionarea imposibil de facut ca inainte, din cauza cheltuielilor mai mari si banilor tot mai putini au adus numai migrene si nervi compartimentelor de contabilitate din fiecare societate sau firma. Pentru a scapa de tavalugul economic si efectele nedorite din departamentele economice, patronii timisoreni s-au vazut nevoiti sa apeleze la un avocat bun expert contabilitate Timisoara pentru a iesi la liman si a reveni pe linia de plutire.

La societatea de expertiza contabila Andreas & Asociatii SRL, cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, veti gasi mereu cel mai bun avocat din Timisoara care conclucreaza cu experti specializati in consultanta fiscala, expertiza contabila si contabilitate si salarizare pentru a va rezolva cele mai complicate probleme. Un avocat bun expert contabilitate Timisoara va superviza redactarea tuturor actelor care tin de fisa postului, contractul individual de munca, regulamentul de ordine interioara sau de contractul colectiv de munca. De asemenea cel mai bun avocat din Timisoara de la Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii poate pune la dispozitie asistenta juridica in cazul oricarui control facut de autorita, in orice scop ar fi el facut, asigurand si o expertiza contabila realizata de catre experti de parte, atunci cand sunt cerute expertize contabile judiciare. Si in relatia cu ANAF si Garda Financiara cel mai bun avocat din Timisoara va oferi prin contractul de prestari servicii incheiat cu potentialul client consultanta in contencios administrativ si fiscal si redactarea oricaror acte necesare in actiuni in contencios administrativ.

De asemenea, acelasi avocat bun expert contabilitate Timisoara este in masura sa sfatuiasca clientul in materie de fiscalitate pentru firme si societati straine si romanesti. Consultanta fiscala cuprinde si lamuriri asupra taxelor si impozitelor de achitat, profitului reinvestit sau evitarea dublei impuneri.