Aventuri de timp scurt

Am trait si eu aventuri de scurta durata alaturi de un tip dragut. Aveam o preferinta: sa nu ne intalnim des si sa nu ne sunam des si sa nu se sunam des pentru a fi mai porniti in momentul in care ne intalnim. In momentul in care ne-am intalnit simtim ca rupem orice bariera si comunicam cu trupurile noastre pentru a ne spori placerile. Folosim orice loc de intalnire, facem dragoste in locuri neconventionale si uitam de noi si ne lasam purtati de emotie pentru a trai cele mai frumoase clipe impreuna.

Eu consider ca acele putine intalniri spectaculoase pe care le-am avut au fost absolute dementiale, pentru ca ne starneau imaginatia si ma faceau sa ma simt extrem de iubita si dorita. Simteam cum fiecare clipa trece mai usor si cum ne lasam purtati de val, nimic nu mai conta decat ca suntem impreuna si ca petrecem cateva clipe senzationale impreuna si ca avem sansa de a fi impreuna si de a ne bucura de placerile le care ni le puteam cauza unul altuia. A fost o sansa unica sa cunosc acest baiat, avea o abilitate incredibila sa conduca masina si avea o inteligenta deosebita, stia ce isi doreste si era deosebit de maleabil si amabil, un adevarat print contemporan.

 Imi place sa cred ca am avut una din cele mai frumoase aventuri, deoarce fiecare iubea alta persoana, inca consider ca s-a meritat sa ne cunoastem si sa ne iubim deoarece am dobandit cateva amintiri care nu se pot egala si care ne-au facut viata mai frumoasa pentru cateva luni.