Uleiul de rozmarin

Organismul uman nu are prea multe mijloace de aparare, asa ca de multe ori se poate imbolnavi foarte simplu. Sangele il ajuta sa fie mereu alimentat cu substante hranitoare si sa fie curatat de eventuale toxine si substante daunatoare. Sistemul circulator uman trebuie sa fie mereu curatat si intretinut exact ca un motor, pentru ca de el depinde buna functionare a organismului nostru.

Daca sangele nu mai circula bine sau e plin de toxine, atunci si organismul se poate imbolnavi si nu va mai rezista la fel de bine la atacurile din partea microbilor si virusilor. De asemenea, nivelul colesterolului si functionarea sistemul digestiv contribuie si ele la mentinerea starii de bine si a poftei de viata. Protejarea eficienta a sistemului circulator se poate realiza cu ajutorul Ulei de rozmarin, 10 ml de la Cufarul Naturii. Uleiul de rozmarin actioneaza rapid, este tolerat de organism si nu are efecte secundare. Este foarte bun pentru curatarea sangelui de toxine, pentru a tonifia organismul, mentinand sanatoase sistemul muscular si circulator. Inlatura senzatia de maini si picioare reci, imbunatateste circulatia cerebrala si impulsioneaza o mai buna concetrare si imbunatateste memoria. Trateaza bolile respiratorii, usureaza respiratia, reducand starile de nervozitate, slabiciune, oboseala cronica.

Circulatia periferica va fi si ea mai buna daca veti lua Ulei de rozmarin, 10 ml, efectele stresului asupra organismului nu vor mai fi resimtite asa de intens, reducand colesterolul si fiind un bun antispastic. Uleiul de rozmarin este si antireumatic, diuretic, trateaza depresia, antiseptic respirator si intestinal. E folosit cu succes in tratamentele antitumorale si pentru a combate efectul negativ al radicalilor liberi.

Uleiul de rozmarin ajuta la functionarea normala a digestiei, stimuleaza producerea si eliminarea bilei si diminueaza eventualele spasme care pot aparea. Tensiunea arteriala nu va creste, colesterolul va fi mentinut in limite normale, iar disconfortul aparut la nivelul aparatului osteo-articular va fi eliminat.