Produse Alfaparf pentru o ingrijire profesionala

Atunci cand ai un par dificil cu siguranta trebuie sa aplici si metode extreme de ingrijire ale lui deoarece podoaba capilara este un factor definitoriu pentru aspectul total al unei persoane mai ales atunci cand vorbim despre femei. Astfel ca pentru parul deteriorat nu numai ca trebuie sa aplicam produse mai bune de ingrijire dar trebuie sa ascultam si niste sfaturi mai mult decat pertinente care sa vina din partea profesionistilor.

Atunci cand avem parul fragil indicat ar fi sa apelam la produse Alfaparf de ingrijire profesionala si in nici un caz sa nu ne coafam parul cu caldura fara a aplica mai intai un produs termoprotector! indreptarea parului (placa fierbinte) si aerul fierbinte din uscatoarele de par iti deterioreaza parul si inlatura orice urma de hidratare din el. Ar trebui, asadar, sa-i permiti sa se usuce natural cat de des cu putinta. inainte sa cumperi un nou uscator de par, nu uita sa verifici daca are setari de protectie impotriva caldurii. Protectia impotriva supraincalzirii este o caracteristica esentiala.

Produsele Alfaparf insa asigura protectia parului, inca de la radacina pana la varfuri si daca aplicati si balsamuri, care sunt de altfel necesare pentru ingrijirea parului deteriorat, nu uitati un aspect farte important: masajul regulat al scalpului imbunatateste circulatia sangelui si stimuleaza secretia de sebum. Hairstilistii profesionisti ne recomanda si urmatoarele doua lucruri pentru parul deteriorat: aplica o masca de par cel putin o data pe saptamana. Astfel de tratamente pentru par ii vor oferi parului tau uscat multa hidratare si vor inveli suprafata acestuia cu uleiuri hranitoare. Foloseste numai produse special concepute pentru tipul tau de par.

Produsele potrivite contin mai putini agenti spumanti care usuca, iar continutul ridicat de silicon iti va face parul mai usor de pieptanat. Si daca tot ai un par uscat atunci incearca sa ii pastrezi culoarea naturala deoarece vopseaua il va degrada si mai mult.