Frigiderul ideal la preturi record

Nu intotdeauna schimbarile de mobilier sau schimbarile de electrocasnice vin pe fondul modernizarii sau a unei schimbari legata doar de aspect. Uneori nevoia este cea care dicteaza schimbarea unui electrocasnic vechi cu unul nou, iar in acest caz este foarte probabil sa fim prinsi pe picior gresit. Acesta este genul de momente in care ofertele de frigidere ieftine de pe piata nu mai par doar niste anunturi care in mod sigur vor sa vanda un produs prost, ci niste oferte demne de luat in considerare si de analizat din punct de vedere al specificatiilor. Este posibil ca la final sa avem varianta castigatoare chiar intr-un astfel de frigider, pe care altminteri nu l-am fi luat in calcul din lipsa de incredere.

Pentru ca ieftin nu inseamna neaparat prost, iata mai jos cum putem gasi varianta cea mai buna de pret pentru un electrocasnic cat mai performant cu putinta. Alegerea frigiderului sau combinei frigorifice trebuie sa se faca tinand cont de necesitatile de stocare in primul rand, atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator. Necesarul de spatiu in frigider tine si de numarul de membri din familie dar si de obiceiurile de gatit ale acestora. Evident, va fi mai ieftin sa cumparam un frigider decat o combina daca nu avem nevoie de tot spatiul oferit de combina frigorifica. Numarul de usi ale frigiderului este si el un element care poate influenta pretul, si vorbim despre frigidere cu o usa (in genere cu dimensiuni mai mici, ideale pentru persoane singure, pentru studenti sau pentru cei care nu gatesc), cu doua usi (cele mai comune) unde sus se afla congelatorul iar jos frigiderul. Sistemul de dezghetare influenteaza si el pretul electrocasnicului, tehnologia no-frost care nu are practic nevoie de decongelare fiind cea mai scumpa.

Cea mai convenabila varianta ca si pret este aceea cu decongelare manuala, dar se pot gasi si oferte cu decongelare automata la preturi bune. Dispenserele de gheata si de apa sunt, ce-i drept, niste dotari care pot parea utile unora si total nepractice altora. Ele sunt specifice frigiderelor de generatie mai noua si ridica, si ele, pretul acestora.