Gaseste saniute pentru bebe la preturi uimitor de mici

Iarna a venit si odata cu ea si lista de cumparaturi pe care trebuie sa le bifezi cu orice pret. Pentru orice parinte care stie ce e mai bine pentru copilul sau, lista aceasta ar trebui sa contina mereu jucarii, saniuta pentru vremurile cand totul va fi alb pe jos si hainute cat mai multe. Daca si tu te intrebi ce saniuta sa cumpar pentru bebele meu astfel incat plimbarile sa fie cat mai confortabile, raspunsul ti-l poate da Nichiduta, magazinul online cu cea mai variata oferta de produse pentru copii si parinti. De aici puteti achizitiona o sanie cu forma aerodinamica de curse, cu scaun atasat pentru calatorii in siguranta si flexibilitate mare chiar si la temperaturi scazute.

Cordonul cu maner de plastic permite o tragere a saniei din fata, fara efort si in perfecta siguranta pentru calatorul din saniuta. Saniutele din plastic au cadru de metal rezistent, vopsirea se face electrostatic, rezista la coroziune si deteriorare mecanica, au copertina si maner pentru a fi impinse. Fiecare saniuta are si saculet captusit calduros si elegant, astfel incat micutul sa stea la caldura chiar daca afara este foarte frig. Saculetii sunt din materiale impermeabile, au fermoar si permit adaptarea in functie de varsta copilului. Unele modele de saniute au spatar metalic, detasabil, cu centura de siguranta si orificii de prindere a acesteia. Manerul de impins poate fi ajustat la inaltime si pliat pe sanie, este imbracat in piele ecologica si spatarul se monteaza si se demonteaza rapid si usor.

In partea din spate exista si amortizor, in vreme ce cureaua folosita la tragere este rezistenta si dublata. Este recomandata cumpararea unei saniute in functie de varsta copilului si de greutate sa, sania trebuie intretinuta si spalata corespunzator, depozitata in spatii fara umezeala mare, iar in timpul tragerii trebuie verificata permanent pozitia elementelor mobile ale produsului.