Cum puteti asigura o buna functionare a utilajelor pe care le procurati?

Toate tipurile de utilaje pe care le procurati, fie ca este vorba de utilaje agricole sau industriale, au o anumita perioada de activitate productiva, insa orice utilaj este predispus spre defectiune, din cauza volumului de munca la care este utilizat. Ce se intampla in cazul in care functionarea utilajului nu mai este la fel de satisfacatoare pentru afacerea dumneavoastra?

Trebuie sa va ganditi la schimbarea anumitor piese si reparatii, pentru a readuce la starea initiala intregul sistem al utilajului. Deoarece procesul de reparatie si schimb al pieselor poate fi unul costisitor si indelungat, cel mai bine ar fi sa apelati la firma de la care ati procurat utilajul. De exemplu, firma « Titan Machinery » are un program special in domeniul Service Case pentru a-i sustine pe clienti in procesul restabilirii sistemului functional al utilajului si oferirea de consultanta calificata. In cazul in care a fost achizitionat un utilaj si acesta s-a defectat, prin intermediul operatiilor Service Case firma ii poate furniza solicitantului piese de schimb originale, intr-un timp rapid, printr-o retea dezvoltata de distributie nationala. In cazul in care, insa, piesa solicitata nu se afla in sediile din tara, aceasta este adusa din depozitele de peste hotare, intr-un interval de maxim 24 de ore. Asistenta este oferita clientilor intr-un timp rapid datorita atelierelor mobile.

Parteneriatul intre firma prestatoare de servicii si client se oficializeaza, astfel este asigurata o asistenta constanta, in baza unor tarife reduse. In cadrul programului Service Case, clientilor le este oferita posibilitatea de instruire a utilizatorilor care vor folosi utilajul sau care se vor afla la volanul acestuia. Acest serviciu este destinat eficientizarii afacerii clientului, dar si a functionarii utilajelor achizitionate, deoarece cea mai buna solutie pentru o eventuala defectiune, este preventia acesteia.