Imortalizati cele mai importante evenimente sau concertele favorite cu sisteme de inregistrare audio moderne

Daca lucrati in mass-media, vreti sa inregistrati persoanele dragi sau lucrati la un proiect unde aveti nevoie de o inregistrare a vocii sau a anumitor elemente din mediul inconjurator cat mai fidela, sistemele de inregistrare audio profesionale sunt cea mai buna alegere pentru dvs. Spre deosebire de vechile sisteme, greu de folosit in afara unei incaperi si destul de rudimentare, cu spatiu de stocare redus, noile sisteme de inregistrare audio sunt portabile, capteaza si stocheaza sunetul la o calitate profesionala, ajustabila in functie de necesitati.

Mult mai bune decat recorderele de la inceput, recorderele multi-track sunt utile atunci cand aveti de inregistrat simultan mai multe canale audio, permitand mixarea si masterizarea inregistrarilor cu efectele incorporate in aparat. Aceste sisteme de inregistrare audio performante sunt ideale pentru inregistrarea trupelor, la evenimentele live, unde exista mai mult de doua microfoane. La repetitii si concerte puteti folosi recorderele portabile cu inregistrare stereo, se pot cupla la camere video pentru semnal audio de inalta calitate. Magazinele moderne cu instrumente muzicale si accesorii pentru profesionisti si amatori, de tipul Music and More, ofera acces la toate aceste solutii, la preturi foarte bune, dar si la solutii audio-video all-in-one, camere video cu filmare rezolutii Full-HD si semnal audio de calitate cu sampling rate de 96 kHz/24 bits. Unele modele au doua intrari pentru microfon si alte instrumente muzicale, microfoane stereo cu condensatoare, sunetele sunt captate in trei moduri, captarea a cate doua track-uri simultan fiind posibila oricand.

Pentru profesionisti exista si trei moduri speciale de a crea sau canta live, MTR pe opt canale, eBand, negative, Live Rec pentru inregistrari rapide instant pentru live-uri. Sistemele de inregistrare audio au garantii, sunt produse de cele mai mari firme de pe piata de profil, se pot utiliza pentru orice fel de proiect care presupune inregistrarea unor sunete la o calitate inalta, se livreaza rapid si in siguranta, prin curierat.