Cele mai bune servicii de curatare mochete

Curatatul mochetelor si al covoarelor nu a fost niciodata placut. Indiferent ca ai un covor mic sau un covor mare - acasa - este intotdeauna un chin. Oricat de multe aparate profesionale ti-ai cumpara, parca tot nu te trage inima sa incepi sarcina cea de multi neplacuta si cu siguranta nici sa o termini. Pentru cei care nu au timp sa isi faca o curatenie detaliata acasa si pentru cei care nu au nici chef, a aparut inca de cativa ani o solutie foarte buna si anume spalare curatare mochete in Bucuresti.


Acest serviciu este disponibil si in celelalte orase ale tarii, chiar cu preluare de la domiciliu, adica daca vrei sa nu mai faci un drum, nu trebuie decat sa suni si soliciti personalul unei firme de curatenie sa vina sa iti ia covorul de la domiciliu si sa ti-l aduca si inapoi. Mocheta sau covorul, reprezinta o investitie importanta pentru firma sau caminul dumneavoastra. Asa cum imbracamintea trebuie curatata periodic pentru a-si mentine prospetimea si culoarea, asa si mocheta sau covorul au nevoie de o curatare periodica. Particulele de praf si murdaria stransa, diminueaza viata mochetei sau a covorului si permit dezvoltarea controlata a bacteriilor, acarienilor, un adevarat pericol pentru sanatate si mai ales pentru copii sau persoane alergice. Tocmai de aceea este indicata aspirarea mochetelelor si a covoarelor de doua ori pe saptamana, pentru a impiedica depunerea succesiva a straturilor de praf. Dar aspiratorul de acasa nu este mereu cel mai bun motiv pentru care trebuie sa apelezi la o firma care foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatarii mochetelor si a covoarelor, metodele folosite fiind de inalta performanta.


Modul de curatare al mochetei sau covoarelor difera in functie de material, gradul de dificultate intalnit si suportul pe care sunt montate. Cei care se pricep aleg metoda de injectie-extracţie cu AQUAMAT 10.1 TASKI, prin spalare umeda, cu solutie speciala, pentru portiunile cu grad de murdarie ridicat, sau pentru covoarele cu parul inalt.