Controlati mai bine accesul in spatiiile exterioare si interioare cu ajutorul unor Bariere automate

Atunci cand ai la dispozitie un spatiu in care e nevoie de restrictionare cea mai sigura si mai simpla solutie este montarea unor bariere automate. Barierele automate sunt niste dispozitive moderne formate dintr-un motor electric, un dispozitiv pentru actionare si un brat oscilant, eventual o telecomanda, sunt foarte simplu de montat si de intretinut, sunt eficiente si foarte utile pentru diverse spatii in care accesul masinilor e restrictionat si trebuie controlat.


Barierele garanteaza securitatea, controlul, fluidizearea traficului, sunt automate, au si senzori speciali care simplifica si mai mult utilizarea lor. Modelele de Bariere automate mai sofisticate se pot utiliza si in exterior si in spatii inchise, de exemplu parcari interioare, designul lor este adaptat perfect la mediul in care sunt amplasate, au in componenta elemente din metal, functionarea lor permite pana la 50.000 de cicluri pe zi. Timpul de tranzit este eficientizat si mai mult prin montarea de Bariere automate, actionarea lor se face de la distanta, cu ajutorul unor telecomenzi, consumul de energie este redus, costurile de intretinere sunt foarte mici. In unele cazuri barierele sunt dotate si cu un dispozitiv electronic de control de urgenta pentru prevenirea accidentelor, daca intervine o pana de curent se permite utilizarea manuala. Unitatile de control sunt in partea superioara a bateriei, conectarea la programarea bateriei este foarte simpla, intretinerea componentelor este la fel de usoara. Cele mai ieftine modele de bariere automatizate pot fi cumparate online, acolo unde periodic sunt reduceri, promotii, transportul este gratuit daca se depasesc anumite valori comandate, comenzile se pot plasa online si telefonic, asistenta permanenta garanteaza cumpararea unor produse de care aveti nevoie cu adevarat.


Cele mai importante branduri pot fi gasite in magazinele online, se primeste si garantie la fiecare articol cumparat, fiecare produs are descrieri tehnice detaliate si imagini reale cu rezolutie mare pentru o vizualizare cat mai buna a detaliilor.