CEREALELE IDEALE PENTRU COPILUL TAU


Bineinteles ca suntem in permanenta, in cautarea produselor calitative atunci cand este vorba de copii, de aceea alegem cerealele cu valori nutritive ridicate, pentru ca cei mici sa se simti plini de energie. 

Micul dejun este masa cea mai consistenta, de unde ne luam energie suficienta pentru prima parte a zilei, cea mai productiva de altfel, iar cerealele cu lapte reprezinta cea mai buna optiune pentru copii. Important este sa stim sa alegem calitatea cerealelor, bogate in vitamine, deoarece cele de proasta calitate sunt nehranitoare si de-a dreptul nesanatoase.
  

Atat copiii, cat si adultii au nevoie de carbohidrati, cei care hranesc fiecare celuladin corp, inclusiv cea cerebrala. Energia pentru intreaga zi este emanata din carbohidrati,dar atentie! din carbohidratii buni. Ce inseamna acest lucru? Adica carbohidratii integrali, neprelucrati si nerafinati care contin fibre, minerale si vitamine, ceea ce inseamna fructe proaspete, legume, cereale integrale. 

Fiti atenti la eliminarea carbohidratilor rai din dieta zilnica, cum ar fi: dulciuri, dulceturi, bauturi carbogazoase si bineinteles cereale fara vitamine. Este adevarat faptul ca organismul uman are nevoie de proteine si grasimi, pe langa lipide pentru o functionare optima in fiecare zi. Foarte important de stiut ca vitaminele, mineralele si fibrele nu ar trebui sa lipseasca din alegerea cerealelor perfecte pentru un aport zilnic necesar de energie.