Tabachera, partea cea mai importanta a unui rulou exterior

Toata lumea stie ce e un rulou exterior. Le-ati vazut la case, garaj, la bloc, la balcoane, la diverse institutii. Rulourile sunt mai bune decat jaluzelele verticale, asigura intimitate si protectie, siguranta non-stop, se pot actiona manual sau automat, montajul dureaza cateva minute si nu e nevoie sa reparati dupa ele. Poate cea mai importanta parte a unui rulou este tabachera rulouri exterioare. Ea blocheaza rulourile in pozitiile dorite si colecteaza in interior snurul de la rulou.

Practic de ea depinde functionarea corecta a rulourilor, este un accesoriu cu rol de actionare, de comanda, calitatea ei trebuie sa fie excelenta ca sa nu aveti probleme cu rulourile exterioare. Ca structura o tabachera rulouri exterioare este alcatuita dintr-o carcasa din pvc, la interior avem un mosor cu arc pentru strangerea snurului. Pot exista si tabachere de panglica, ele se intalnesc si in sistemele de actionare manuala, sunt folosite si ca piese de schimb atunci cand cele originale se defecteaza. Pentru ca are un rol atat de important tabachera trebuie aleasa cu grija, ea trebuie sa fie din materiale de buna calitate, ceva mai scumpa, pentru a putea sustine actionarea si miscarile ce au loc cand sunt actionate rulourile exterioare. Este important sa alegem si modelul corect pentru ruloul nostru, sa ne sfatuim cu echipa firmelor care le vand pentru a putea avea un rulou exterior cat mai eficient. Tabacherele rezista foarte bine la actionari repetate, nu au nevoie de ingrijire speciala, sunt foarte simplu de schimbat la nevoie, snurul sau panglica pot sta in siguranta si sunt ferite de mizerie sau de deteriorare atat timp cat tabachera isi face treaba.

Cu o tabachera de cea mai buna calitate actionarea este mai rapida, snurul nu se incurca, nu blocheaza sistemul, retragerea acestuia si colectarea este sigura si simplu de fiecare data. Firmele care vand tabachere au diverse modele si culori asa ca puteti gasi oricand tabachera care se va potrivi perfect la sistemul dvs. integrat in rulourile exterioare.