Ce purtam in 2020 in materie de ochelari de soare?

Asa cum avem trenduri pe care incercarm sa le respectam si sa ne incadram in ele in cazul articolelor vestimentare, asa avem trenduri si in universul ochelarilor de soare. Un accesoriu nelipsit pe timp de vara si in anumite situatii chiar si in restul anului, ocehelarii de soare pot aduce un plus de eleganta si un aspect cool daca sunt alesi cu atentie. Ei ne protejeaza de radiatia solara si de eventuale impuritati din aer, de stropii de ploaie sau de insecte si sunt de gasit in toate magazinele online de profil. Cu preturi bune si o multime de variante din care poti alege noile tipuri de ochelari de soare dama au inceput sa fie mai mult decat o simpla pereche de ochelari, sunt un element fara de care orice tinuta purtata in anotimpul cald nu e completa.

Pentru 2020 trendurile s-au stabilit deja si au ramas, in mare, cam aceleasi ca pana acum. Vom purta ochelari de soare dama cu forme geometrice, pentru o aparitie chic si o eleganta deosebita.

Ochelarii cu rame in forme geometrice vor iesi in evidenta si te vor face sa arati impecabil cand iesi cu prieteni sau cand mergi la o intalnire de afaceri. Ochelarii „ochi de pisica” sunt si ei la moda in 2020, ramele ciudate la inceput pot sa iti „ridice” fata si sa iti evidentieze mai bine zona pometilor. Ramele solide si detaliile accentuate fac din ramele „ochi de pisica” un must have pentru sezonul estival, mai ales daca vrei sa atragi toate privirile pe plaja sau la terasa. Un accesoriu chic si la moda in 2020 sunt si ochelarii cu bijuterii, cu pietre pretioase pentru ceva mai mult glam si opulenta la superlativ. Culorile diferite si varietatea de rame si de pietre pretioase aplicate in toate modurile iti vor oferi suficiente variante din care sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Ochelarii supradimensionati, cu rame mari si impunatoare sunt in trend anul acesta, sunt usor de purtat si de intretinut si aduc si un pic de mister, ascunzand foarte bine zona ochilor.

Nu trebuie sa te temi sa porti asa ceva, ochelarii supradimensionati sunt de mult la moda in strainatate, ii vezi si la vedetele pe care le urmaresti online, trebuie doar sa nu exagerezi cu marimea ramelor daca ai o fata mai micuta, trasaturi ceva mai fine. In fine, o alta optiune pentru 2020 in materie de ochelari de soare sunt cei cu o bara metalica prezenta in dreptul spracenelor. Imita cumva stilul aviator si scoate din anonimat rama care nu pare asa de deosebita la inceput. Ochelarii din aceasta categorie sunt speciali si prin forma lor neconventionala si prin dimensiunile ramelor, ceva mai micute decat restul modelelor de pe piata.