Cum se stabileste pretul pentru o schimbare display iphone?

In trecut era destul de greu sa gasesti un service cu oferte bune de pret la reparatii, asta pentru ca erau si foarte putine pe piata. Acum, cand numarul lor a crescut si clientii au din ce in ce mai mare incredere in ele, ofertele din service-uri sunt din ce in ce mai bune si mai accesibile. In esenta ofertele unui service se reduc la servicii si la preturile reparatiilor, inlocuirilor.

Pretul pentru o schimbare display iphone, de exemplu, depinde de mai multe lucruri. Se ia in calcul modelul telefonului, daca e model nou sau mai vechi, tipul de telefon, iPhone sau Android. Conteaza mult si tipul de defect prezentat, daca e display spart, fisurat, zgariat, daca are componentele mobile defecte, rupte, deteriorate. Pretul final pentru o schimbare display iphone va depinde si de piesa care va fi inlocuita, daca e display original, second hand sau e un display de la o firma no name, compatibil. In pret va mai intra manopera, depinde de fiecare service cat o stabileste, complexitatea interventiei, cat de greu sau de usor se inlocuieste display-ul, daca sunt si alte defecte care trebuie remediate pana la inlocuire. De asemenea conteaza mult si vechimea display-ului, modul in care este aplicat, cat de repede sau de greu se poate scoate si inlocui, daca depinde si de alte piese care vor trebui scoase si repuse in locurile lor.

In general preturile nu vor depasi 350-500 ron, in functie de model si de tipul de display, acestea pot fi si mai mici, in functie de ofertele firmelor care se ocupa de inlocuiri, de piesele folosite si de complexitatea interventiilor. Toata operatiunea dureaza cam 30 de minute, inlocuirea are loc doar in mediu controlat, pentru a se evita orice probleme ulterioare reparatiei, toate piesele folosite sunt originale in cele mai multe cazuri si vin de la producatori de top, sunt compatibile cu modelul de telefon dus in service.