Jucurile Online HD

Piata de jocuri online s-a obisnuit sa ne surprinda, parerea mea ca la intervale din ce in ce mai scurte, cu noi aparitii si imbunatatiri. Una dintre acestea este aparitia jocurilor online in format HD. Ce inseamna HD? HD vine de la High Definition si se refera la calitatea imaginii, ceea ce inseamna ca jocurile care pana acum le jucati dar care din punct de vedere grafic nu se vedeau pre bine , au fost imbunatatite. Initial tehnologia HD se referea la sunet si la video,  in sectorul media, dar treptat a inceput sa se indrepte si catre restul de domenii conexe acestora : jocurile online si jocurile pentru console.

Care sunt avantajele jocurilor online HD? In primul rand este imagina care este de o calitate net superioara. Pentru a putea rula un joc in format HD insa ai nevoie de un monitor cu o rezolutie de 1280 x 720 sau mai mare (1920 x 1080 este rezolutia pentru full HD). Ai nevoie de asemenea de de o placa grafica capabila de a suporta o asemenea rezolutie e monitorului.
Jocurile online pe care le poti juca HD sunt nenumarate. Aproape toate jocurile din ziua de astazi pot fi jucate si in format HD.  Majoritatea dintre ele pot fi jucate pe platforme online si sunt oferite gratuit. Gama de jocuri online HD pe care o puteti gasi este foarte diversificata, de la jocurile pentru gatit, la jocuri de actiune , la Angry Birds, si la cunoscutul personaj Mario. Gasiti deasemenea si jocuri pentru copii cu celebra papusa Barbie, sau in care copii pot sa isi dezvolte din abilitatile de coordonare a culorilor prin colorare.
Indiferent de motivul pentru care alegeti sa va jucati online, distractia si buna dispozitie sunt un rezultat garantat, iar cei care se ocupa cu design-ul de jocuri deja se gandesc cum pot sa faca aceasta experienta si mai placuta.