Ce dj sa contactezi pentru nunti

Nunta este momentul cel mai important din viata unui cuplu. Fie ca este vorba despre aranjamentele florale sau despre vestimentatie, ori muzica sau mancare, totul trebuie pus bine la punct, mai mult decat atat totul trebuie sa fie perfect. 

Dilema apare insa in momentul in care trebuie sa alegi intre cele doua variante de a distra lumea: cu formatie sau cu dj. Parerile sunt pro si contra la ambele variante, insa daca nu vrei sa te complici prea mult cel mai bine este sa alegi variante cu dj nunti, caci o formatie implica o cheltuiala si mai mare si poate ca nici nu reuseste sa satisfaca cerintele fiecarei invitat in parte. Dj-ii din echipa site-ului partydj.ro sunt pregatiti pentru orice, si ei vin la pachet cu toate echipamentele necesare organizarii unei nopti de neuitat. Fie ca vrei sa ai parte de stelute pe podea la valsul mirilor, de lumini laser in momentul in care invitatii danseaza sau de balonase de sapun multicolore si multiple in momentul in care se aduce tortul ori de fum cand se desfac cadourile sau se danseaza vreo melodie saltareata, cert  este ca membrii echipei noastre au sansa sa va ajute in ceea ce inseamna “accesorizarea unei nunti de neuitat”. Pachetele pe care le oferim sunt si ele pe masura, iar preturile difera in functie de aparatura pe care doriti sa o aveti la dispozitie. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastre veti avea parte de transport si montaj gratuit, insa numai daca sunteti din Bucuresti. 

Pentru cei care isi organizeaza nunta in ziua de duminica de asemenea avem pregatita o surpriza, si mai exact este vorba despre o reducere de 15% la pachetele achizitionate, indiferent ca este vorba despre un dj sau ca este vorba despre sonorizare, lumini, fotografii sau filmari pentru intreaga noapte.