Costa Brava - destinatia perfecta de vacanta

Costa Brava ofera cele mai bune vacante la mare, cu atractii turistice locale memorabile si temperaturi confortabile pentru a te simti relaxat. Vizitatorii se pot bucura de plaje linistite, golfuri ascunse si nisipuri aurii pe frumoasa coasta a Spaniei. Orasele elegante satisfac nevoia de terapie cu amanuntul in mai multe buticuri si magazine locale. Pentru iubitorii de cultura, Costa Brava ofera atractii artistice si istorice unice in lume.

Amestecul perfect de peisaj salbatic si statiunile bine dezvoltate din Costa Brava reflecta frumusetea naturala a zonei si o atmosfera de petrecere, toate intr-o singura vacanta. Dupa ce ai fost gazduit de plajele superbe, poti vizita vasta colectie de baruri, restaurante si cluburi din regiune.

Alegand un sejur Costa Brava vei fi in permanenta inconjurat de nisipuri sclipitoare si verdele marii Mediteraneene - perfecte pentru distractie si relaxare. La Selva - care se afla la capatul sudic al coastei - este un centru turistic important, care atrage multimile pline de viata si iubitorii apelor inundate de soare. Daca vrei sa descoperi  toate aceste frumuseti ale naturii www.agentie-turism-timisoara.ro iti pune la dispozitie cele mai bune oferte de calatorie in aceasta regiune de coasta.

Intr-un sat vechi de pescari - la Tossa de Mar - familiile vor gasi cadrul perfect de vacanta cu nisip fin, mare limpede si puncte de observare pentru a explora. Pentru golfuri uimitoare, Baix Emporda este, de asemenea, o necesitate. Daca esti un aventurier, L’Estartit - in partea de nord a coastei - este ideal pentru scafandri.

In Costa Brava vei gasi si o multime de ispite pentru papilele gustative, de la cafenelele de la malul marii si pana la faimoasele restaurante de lux - toate la un pret care concureaza cu succes cu alte locatii din Europa.

Esti un impatimit al shopping-ului? In Girona vei gasi o multime de magazine turistice, precum si magazine moderne de haine si accesorii. Daca te afli in cautarea unor cadouri sau mici suveniruri viziteaza La Bisbal d’Emporda - acest oras ideal este renumit pentru ceramica sa pictata manual.

Costa Brava este un paradis al distractiei, care nu trebuie ratat. De la plajele cu locuri fantastice pentru inot, scufundari si navigatie si pana la explorarea micilor golfulete, Costa Brava are foarte multe de oferit. Viziteaza parcurile tematice pentru copii si adulti din Marineland Cataluna si nu uita de Aqua Brava - cea mai mare piscina cu valuri din Europa.