Vreti un zambet perfect? Estetica dentara va sare in ajutor

La orice intalnire, prima impresie conteaza enorm. Un zambet impecabil poate atrage privirile tuturor si poate garanta succesul unui vis sau unui business de viitor. Daca sunteti in cautarea perfectiunii, atunci cele mai mici detalii vor fi importante pentru dvs., chiar si la nivelul danturii. Pentru asta s-a inventat estetica dentara, o serie de tratamente stomatologice menite sa ajute dintii sa arate ca in reclame, pentru un zambet placut si irezistibil.

La ora actuala, estetica dentara face parte din serviciile oferite de majoritatea stomatologilor romani. Insa cand vine vorba de calitate, cei mai buni specialisti sunt la Clinica Dentara dr. Baltean din Galati. Cu o experienta de peste 10 ani, Clinica Dentara dr. Baltean va pune la dispozitie cele mai noi si mai bune proceduri strans legate de estetica dentara. Cea mai importanta dintre ele este curatarea dintilor prin intermediul unui aparat special care genereaza ultrasunete si a unui propulsor de bicarbonat de sodiu. Foarte eficienta, si in acelasi timp de ultima generatie, aceasta modalitate de igienizare este rapida, contribuind la preintampinarea afectiunilor parodontale si disparitia petelor de pe dantura, cauzate de diverse bauturi sau mancaruri. Scoaterea petelor atat de inestetice se poate face si cu lampa cu plasma, un aparat stomatologic care albeste dantura foarte usor, dintii ramanand albi mai mult timp, sensibilitatea dentara fiind doar o amintire. De asemenea, tot la Clinica Dentara dr. Baltean, una dintre cele mai bune din zona Galatiului, pot fi aplicate bijuterii din metale pretioase sau cristale.

Procedurile oferite in cadrul serviciilor de estetica dentara puse la dispozitie de cei mai buni specialisti de la Clinica Dentara dr. Baltean includ si lucrari protetice ceramice pe diferite tipuri de aliaje, proteze formate dintr-un schelet metalic pe care se pot monta dinti acrilici cu ancorare speciala, dar si proteze mobile flexibile. Asadar, apelati cu incredere la serviciile de estetica dentara ale Clinicii Dentare dr. Baltean si obtineti un zambet cosmetizat cu grija si profesionalism de cei mai buni medici stomatologi din Galati.