Geek test: esti un expert in computere sau apelezi la service calculatoare?

In lumea high-tech exista de cativa ani conceptul de geek, care denumeste o persoana specializata in utilizarea inteligenta a computerului si a altor gadgeturi, precum si achizitionarea de noi aparate imediat ce apar in comert.
Si tu? Te consideri un geek sau esti nevoit/a sa apelezi la service laptop sector 3 atunci cand calculatorul tau nu mai functioneaza?

Noi ne-am gandit sa aflam impreuna cu tine si iti propunem un test, mai degraba o serie de intrebari edificatoare care sa te ajute sa aflii daca esti un geek. Start!
Prin urmare, daca te recunosti in urmatoarele subpuncte, este clar ca trebuie sa-ti schimbi cariera, daca nu lucrezi in domeniul IT. Prietenii te roaga sa le spargi parola atunci cand au uitat cum isi deschid calculatorul. Semnul clasic, recunoscut de toti specialistii care lucreaza intr-un service calculatoare sector 3, aceasta abilitate se poate folosi si in scopuri ilegale, insa tu nu esti genul: pur si simplu te distrezi spargand parole si testand imaginatia (limitata) a prietenilor tai. Poti sa navighezi pe internet in mod anonim: un alt semn ca esti un computer geek.

Intr-o era a spionarii online, aceasta abilitate incepe sa devina esentiala pentru orice persoana care nu vrea sa devina subiect al studiilor incognito. Specialistii din service calculatoare sector 3 stiu ca esti un geek si daca poti sa spargi o parola de WiFi, insa avand in vedere ca majoritatea oamenilor prefera sa tina minte un cuvant relativ usor, aceasta abilitate incepe sa-si piarda din valoare. Dar, toti cei care aspira la titlul de computer geek trebuie sa stie cum sa monitorizeze traficul din online. Folosit deseori in service calculatoare sector 3, acest procedeu iti permite sa aflii cine ce filme a descarcat ori cine se conecteaza la reteaua ta.

Mai sunt o multime de semne pentru a recunoaste un geek, insa momentan evalueaza-ti prietenii dupa acestea si eticheteaza-i corespunzator, apoi indeasa-i intr-un fisier si arhiveaza-l. Succces!