Petrecerea de nunta organizata intr-un ballroom bucuresti, un succes garantat

Va doriti o nunta ca-n povesti intr-u decor de vis, un spatiu cat mai mare pentru o distractie pe cinste cat e noaptea de lunga? Intr-un singur loc puteti gasi atat o atmosfera primitoare, eleganta, cat si sali deosebite pentru petreceri inedite, la ballroom Bucuresti. Conceptul de ballroom nu este o noutate, in strainatate este deja ceva obisnuit, fiind foarte cautat mai ales de cei care isi doresc o nunta premium si vor sa faca din eveniment un adevarat regal al bunului gust.

Intr-un ballroom nunti exista mai multe sali decorate diferit, care se pot adapta in functie de tematica nuntii si de ideile creative ale nuntasilor. Spre deosebire de un restaurant obisnuit, intr-un ballroom exista suficient spatiu pentru un dans indiferent de gen, invitatii vor avea loc sa mearga prin sala fara probleme, aerisirea va fi asigurata de instalatii moderne, sala se poate decora oricum pentru a satisface gusturile mirilor. Impozanta cladirilor transformate in complex ballroom, numarul mare de invitati pe care ii poate gazdui o sala din ballroom, numarul mare de oameni care asigura servirea si aspectul placut al fiecarei sali pusa la dispozitie sunt doar cateva dintre elementele care recomanda un ballroom complex drept cea mai buna locatie pentru desfasurarea unei nunti cu pretentii. Pe langa spatiu si atmosfera de vis, in ballroom gasiti si bucatari priceputi care pot sa faca cele mai sofisticate preparate, le pot servi intr-o prezentare premium, adaptata tematicii evenimentului, astfel incat toti invitatii sa fie multumiti la final.

In plus, orchestra angajata sa ofere muzica de calitate are la dispozitie sali cu acustica imbunatatita asa ca fiecare piesa deosebita interpretata se va auzi mai ceva ca intr-o sala de concerte. Preturile pentru inchirierea salilor difera in functie de cat de mare va fi petrecerea si de decoratiunile solictate, de serviciile aditionale incluse in plata finala, insa fiecare banut merita tinand cont de toate avantajele descrise mai sus.