Cu ce porti cardiganele lungi

Vremea rece de afara cere sa te imbraci mai gros si sa iti modifici outfit-urile, astfel incat sa-ti fie si cald, dar sa arati la fel de stilata. In construirea oricarui outfit tine cont de faptul ca trebuie sa iti fie apropiat ca stil si sa te simti bine in ceea ce porti. Dar, odata cu venirea sezonului rece, exista o serie de piese vestimentare pe care trebuie sa le ai obligatoriu in garderoba ta. Nu ma refer aici la hainele groase, pe care le porti atunci cand este intr-adevar mult mai rece, ci mai degraba la alte piese vestimentare, pe care le poti purta in primele saptamani din toamna si pe care poti sa le porti si cand se raceste mai mult.

O sa va explic astazi cum puteti purta cardiganele lungi, cu ce alte piese vestimentare pot fi combinate si o sa va descriu cateva trucuri prin care sa arati si mai stilata in sezonul rece. In primul rand, este un mare avantaj al cardiganelor lungi. Acestea o sa-ti tina de cald, dar este important sa le alege pe cele care sunt din lana. Opteaza pentru haine care sunt din tesaturi naturale, acestea sunt si mai calitative si o sa reziste mai mult timp. Ar trebui sa te decizi de ce lungime ai vrea sa alegi cardiganul. De exemplu, mie imi plac cel mai mult cardiganele lungi, pana mai jos de genunchi. Acestea imi par cele mai chic. Cu toate astea, puteti opta si pentru cardigane mai scurte, cum ar fi cele pana deasupra genunchiului, care sunt si ele dragute. Depinde mult si de ce inaltime ai tu. Daca esti mai josuta ca statura, atunci nu iti recomand sa optezi pentru un cardigan lung, dar, nu uitati ca nu exista limite, incearca si gaseste combinatiile care ti se potrivesc cel mai bine. Intrebarea este si ce culoare ti-ai dori tu sa porti sau care ti se potriveste cel mai bine. Eu te incurajez sa renunti la culorile pentru care optezi de cele mai multe ori si sa incerci o culoare noua. De exemplu, poti opta pentru un verde smarald, se priveste foarte frumos si intr-adevar este o culoare placuta. Chiar daca este vremea rece si poate, destul de sumbra, sugestia mea este sa incerci culor calde, cum ar fi, de exemplu, si un galben. Toamna, cand toata lumea poarta, mai degraba, haine in culori gri sau negru, tu fii curajoasa si opteaza pentru haine mai colorate. Intrebarea este cu ce poti sa combini cardiganul lung. Sa stii ca sunt multe outfit-uri pe care le completeaza cardiganul lung. Se potriveste in egala masura la o iesire in oras, la o pereche de blugi si o camasa, in acelasi timp, se potriveste si cu o rochie, peste care imbraci cardiganul. Indiferent de lungimea rochiei pentru care optezi, sa stii ca se potriveste orice cardigan, fie si unul mai lung, fie si mai scurt.

La fel de bine se potriveste sa porti un cardigan si la o combinatie clasica, cum ar fi, de exemplu, o fusta neagra si o camasa alba sau albastra. La o fusta neagra cu camasa albastra, s-ar potrivi un cardigan verde smarald, dar si unul galben, la fel de bine se potriveste unul gri. Pentru cele mai curajoase, va recomand sa incercati si un outfit cu pantaloni scurti, dresuri negre si o bluza, peste care imbracati cardiganul. Va asigur ca veti arata foarte sexy si veti atrage privirile tuturor pe strada. Este important sa subliniez si faptul ca nu orice tip de incaltaminte se potriveste pentru un cardigan de acest fel. Insa, cardiganul are marele avantaj ca poate fi imbracat cu o pereche de botine, cizme cu toc sau chiar tenisi, de aceea, intr-adevar iti ofera libertatea de alegere. Astazi, poti la fel de usor sa imbraci o rochie cu o pereche de tenisi si vei arata superb, mai pune si un cardigan peste tine, astfel iti vei crea un outfit deosebit.