De ce se dezbraca Oana Lis?!

Nu am putut niciodata sa ma impac cu oamenii lipsiti total de simtul ridicolului. La fel cum nu am reusit sa ma impac cu imaginea femeilor dezbracate prin presa, fie ele si Afrodite locale. Nu inteleg de ce e un must pentru “vedetele” noastre sau aspirantele la acest statut sa isi expuna fese, sani, coapse, abdomene, etc… mai ales atunci cand nici macar nu tenteaza pe nimeni cu formele lor. 

De pilda, vad din ce in ce mai des in ultima vreme, stiri cu si despre Oana Lis. Oana Lis dezbracata pe plaja, Oana Lis dezbracata la televizor, Oana Lis isi expune nuditatea pe Facebook. Las la o parte intrebarea “cine e Oana Lis si de ce populeaza paginile ziarelor de scandal?”, desi poate o sa mai revin asupra ei… Si ma intreb de ce se dezbraca?! Pentru numele Domnului, acum cateva luni o vedeam la televizor vorbind despre cura sa de slabire si intrand intr-un oarece conflict cu nutritionistul Andrei Laslau pe marginea stilului sau de viata si a meniului sau zilnic. Ma intreb, oare crede Oana Lis ca este o femeie slaba? Adica ea chiar crede ca a dat roade cura de slabire la care s-a supus (desi am inteles ca tine o cura ce contine si cartofi prajiti si prajituri si ca in general, nu se da in laturi de la prea multe delicii, ca… na, ea este o gurmanda…)? Pentru ca daca nu se considera o femeie slaba, o femeie “bine” nu vad de ce se dezbraca public? Nu vad de ce isi cheama paparazzi dupa ea “la pont”, nu vad de ce publica imagini nud spre deliciul prietenilor de pe Facebook si in cautare de cat mai multe like-uri. 

As vrea sa stiu ce o face pe aceasta femeie sa fie atat de dezinhibata incat sa nu ii pese ce spune o lume intreaga despre ea! Care este granita dintre lipsa complexelor si lipsa simtulului ridicolului? M-as bucura pentru ea sa nu aiba complexe, dar e trist ca nu realizeaza ridicolul situatiei in care se pune!