Care sunt tipurile de bonusuri la pariurile sportive online?

Pentru a atrage pariorii sportivi, agentiile on-line ofera diferite tipuri de bonusuri pentru pariuri. In functie de pariuri, aceste bonusuri variaza in rate, forme si nume. Pentru a incepe incasarea aceste bonusuri, inainte este necesar sa se deschida un cont la o casa de pariuri on-line.

Iata o lista a primelor oferite, de obicei, de catre site-urile de pariuri on-line:

- Bonusul de inscriere - acesta este oferit in momentul in care se inregistreaza si finanteaza un cont nou. Tarifele variaza in functie de casele de pariuri, dar ele se incadreaza intr-o rata medie de 20 % si pot ajunge uneori pana la 50 %.

- Bonusurile traditionale -  daca se face un depozit initial, unele bonusuri case de pariuri se pot ridica pana la o marja care sa reprezinte 20 % din depozit, depinzand de marimea acestuia. De asemenea, daca se redepoziteaza sumele de bani, exista posibilitatea acordarii unui alt bonus.

- Bonusul 100% - casele de pariuri on-line sunt foarte generos cand vine vorba de clientii lor, acesta fiind un mod de a multumi membrilor pentru loialitatea lor. Unul dintre cele mai generoase bonusuri lor este numit bonusul 100%, o facilitate care se potriveste nui depozit la o rata de 100%. De exemplu, daca ati depus 100 RON, veti primi un bonus de 100 RON.

- Bonusul gratuit - acest tip de bonus poate fi oferit pentru unui contract online cu agentia de pariuri sau poate reprezenta o recompensa data periodic pentru clientii fideli ai casei de pariuri.

Orice fel de bonus ati primi, puteti fi sigur ca un site de specialitate precum pariuribonus.ro este in permanenta preocupat de siguranta si usurinta de a paria a utilizatorilor sai, oferind in mod constant facilitati pentru plasarea sumelor de bani implicate in tranzactiile online.