Aduceti un suflu nou casei cu niste scari din inox de calitate

Imbunatatirea aspectului locuintei poate fi facuta in mai multe feluri. Fie se cumpara mobilier nou, modern, fie se schimba designul camerelor, se varuiesc peretii, se cosmetizeaza diverse zone din camere. Insa cel mai bun mod in care puteti sa dati un plus de eleganta si rafinament unei case impunatoare este montarea unor scari din materiale rezistente, in ton cu ideea intregii structuri arhitecturale. Scarile sunt facute sa reziste pe o perioada mare de timp, se personalizeaza in functie de arhitectura si de nevoile clientului, proiectarea este facuta in functie de spatiul disponibil.

Scarile au trepte din lemn sau sticla, intreaga structura din inox, au si balustrada, sunt drepte sau in spirala si se pot adapta oricarui design interior sau exterior. Materialul din care sunt facute are un continut mic de carbon, dar are crom, ceea ce determina doua calitati unice ale otelului: inoxidabilitatea si rezistenta la coroziune. Acest tip de scari rezista si la presiune mecanica, otelul inoxidabil putand fi prelucrat in cele mai interesante forme si dimensiuni. Scarile de inox se pot combina cu balustrade din inox, scarile placate cu granit sau gresie si cu lemn fiind modelele recomandate pentru acest tip de lucrari din inox. Avantajele achizitionarii de scari inox, tin de rezistenta la coroziune chiar si in mediu foarte umed, rezistenta la caldura si foc, unele tipuri de scari avand in compozitie nichel, care nu permite schimbarea dimensiunilor produsului, duritatea fiind aceeasi si la temperaturi mari.

Igiena este mentinuta mereu in limite normale, otelul se curata rapid si usor, inoxul este stralucitor, se intretine usor si arata foarte bine in comparatie cu alte materiale, de exemplu fierul forjat. Rezistenta la impact este si ea foarte mare gratie structurii dure a otelului inoxidabil, amortizarea investitiei facute in scari fiind rapida pe termen mediu si lung. De asemenea, otelul inoxidabil nu are strat superficial de finisaj, asa ca nu se va coji, prevenindu-se astfel orice accident la atingere.