Uleiul de negrilica indicat in tratamentul cancerului

Daca se adopta o dieta pentru cancer, din care sa fie excluse zaharul, alimentele procesate si fainoasele albe, si daca stadiul bolii nu este unul final, atunci uleiul de negrilica este un adjuvant in lupta cu aceasta boala necrutatoare. Exista studii care demonstreaza faptul ca uleiul de negrilica anihileaza celulele tumorale pancreatice cu o rata de 80%. De asemenea, administrarea de ulei de negrilica bolnavilor de cancer conduce la reconstruirea sistemului imunitar si la distrugerea completa a celulelor canceroase din corp.

Uleiul de negrilica intareste celulele bune si le ajuta sa lupte impotriva cancerului.

Cateva tipuri de cancer care pot fi vindecate cu ulei de negrilica

Cancerul de colon - in 2010, in Egipt, a fost efectuat un proiect de cercetare despre utilizarea uleiului de negrilica impotrica cancerului de colon la cobai. Uleiul de negrilica a redus cu mult marimea tumorilor, reducand, de asemenea, tumorile din plamani si canalele alimentare.

Cancerul la san - in anul 2013, cativa cercetatori din SUA au testat uleiul de negrilica pe celulele canceroase de la nivelul sanului. Rezultatele finale au demonstrat ca administrarea acestui ulei a condus la progrese promitatoare in tratamentul cancerului la san.

Cancerul pancreatic - acest tip de cancer este cea de-a patra cauza de deces la nivel mondial si studiile efectuate asupra administrarii de ulei de negrilica au demonstrat ca 80% dintre celulele pancreatice canceroase au fost distruse.

Mod de administrare

Luati trei lingurite de ulei de negrilica pe zi, prima doza la jumatate de ora inainte de micul dejun, cea de-a doua doza dupa masa si cea de-a treia doza inainte de culcare. Amestecati uleiul de negrilica cu miere cruda sau cu suc proaspat stors.