Patru lucruri pe care nu trebuie sa le scapi din vedere cand trimiti invitatii botez

Nici nu poate fi bucurie mai mare pentru un parinte atunci cand i se naste un copil sanatos si frumos, cum sunt toti bebelusii din lume. Venirea pe lume a micutului sau a micutei inseamna pentru familie un motiv in plus sa inceapa sa se gandeasca la cele mai bune variante de actiune pentru un viitor in trei cat mai palpitant si inedit. Cum viata merge inainte si copiii cresc rapid, timpul scurs de la primul scancet pana la primii pasi este foarte scurt, asa ca botezul vine mai repede decat si-ar inchipui parintii.

In euforia generala de dupa nastere si printre zecile de scutece schimbate parintii trebuie sa pregateasca in cele mai mici amanunte botezul, asa ca de multe ori se mai omit anumite detalii importante, mai ales legate de invitatii botez, detalii care pot pune in pericol intregul eveniment organizat cu atata placere. In primul rand, nu trebuie sa trimiteti invitatii botez prea tarziu.

Daca incercati sa faceti mai multe lucruri deodata si amanati trimiterea invitatiilor catre cei care va doriti sa participe veti constata ca multe nu vor ajunge la timp si nici confirmarile nu vor mai veni pentru a sti exact cati invitati veti avea. De obicei, invitatii botez se trimit primele, pentru ca timpul alocat alegerii si trimiterii este destul de mic, mai ales ca sunt firme destule care sa aiba servicii pe care sa le apreciati. In al doilea rand, fiti foarte atenti cand alegeti invitatiile de botez, pentru ca trebuie sa fie in armonie deplina cu tematica botezului si sa nu fie mult prea incarcate, complexe. Scopul invitatiilor pentru astfel de evenimente este pana la urma cel de informare asa ca nu intereseaza pe nimeni sa vada cat de multe stiti despre anumite tipuri de design sau cat de complexa puteti sa faceti o invitatie. In alt treilea rand, textul invitatiei trebuie sa fie clar, fara aluzii, informatii „codate” sau glume deplasate.

De preferat sa apelati la un text clasic, sa dati toate detaliile pentru ca invitatii sa ajunge la timp la biserica si la localul unde va fi petrecerea si sa stie cum il cheama pe micut si cine vor fi nasii. Nu in ultimul rand, tipul invitatiei e foarte important daca aveti oameni diferiti care vin, cu gusturi diferite, varste diferite, asa cum se intampla la orice astfel de eveniment. Iarasi, cele mai bune sunt cele simple, nu cu foarte multe culori, cu niste decoratiuni de efect si fara a fi prea incarcate. Cu siguranta vor atrage atentia la fel de bine ca si unele pline de culori si de imprimeuri multicolore.