Lindsay Lohan isi cauta dreptatea si ii „ia de guler” pe creatorii GTA V

Poate cea mai talentata si mai interesanta actrita de la Hollywood, Lindsay Lohan nu se lasa calcata in picioare cand vine vorba de brandul personal si de imaginea sa construita cu greu in ani de cariera. Creatorii cunoscutului joc interactiv GTA V s-au folosit de anumite trasaturi si particularitati ale actritei pentru a construi, a desena, un personaj feminin din joculetul lor atat de iubit de gamerii adevarati.

Potrivit actului depus la o judecatorie locala, Lohan ar fi acuzat producatorii ca personajul a beneficiat si de o ampla campanie de promovare de tip „prerelease”, inainte ca GTA V sa apara pe piata si sa poata fi achizitionat. Personajul care seamana cu Lohan trebuie salvat de gameri din calea unor paparazzi foarte insistenti, acesta fiind si scopul jocului. Oamenii din spatele GTA V s-au folosit de tot ce tine de imaginea ei-personajul are vocea ce seamana izbitor cu ce a actritei, fata e cam la fel, imbracamintea iarasi e copiata din realitate iar un anume hotel care apare in joc e chiar unul din realitate, unde vedeta si-a petrecut o buna bucata de timp. Lohan a privit „sfidarea” producatorilor jocului ca o trecere peste dreptul la viata privata, asa cum e stipulat el in legile din New York, si a cerut dauna morale-suma nu a fost spusa, insa se crede ca sutele sau chiar miile de dolari pot fi niste presupuneri cat de cat apropiate de realitate.

Insa acesta nu este singurul scandal unde numele sau a iesit in evidenta. In trecut, actrita a mai avut probleme cu drogurile si alcoolul-a mers chiar si la intalniri de tipul Alcoolicii Anonimi pentru a se tratata de dependenta de alcool. Alte scandaluri in care a fost implicata au tinut de o idila cu o femeie, DJ Samantha Ronson, a ajuns chiar si la inchisoare, insa doar vreo patru ore din cele 90 de zile pe care le avea de ispasit-ba chiar a pozat goala pentru Playboy ceea ce a dus la un scandal monstru in 2011…