Cele mai usoare proiecte pe care le poti face singur cu o lampa led

Pe vreauled.ro gasesti orice model de lampa led iti doresti, insa poti sa cumperi cateva lampi simple si sa iti faci singur un obiect deosebit. Iata cele mai usor de facut proiecte care arata bine in orice casa.

Covorasul cu lampa led
Tehnic, este covorasul cu sarpe led, insa conteaza obiectul final, care va aduce putina lumina in pragul casei tale si ii va impresiona pe oaspeti. Tot ce ai de facut este sa crosetezi un covor in jurul unui sarpe cu lumina led si apoi sa il asezi in casa ta. In imagine este un covoras rotund, insa daca ai talent la lucru manual poti forma orice figura si poti folosi mai multe culori.

Buchetul cu lampa led

Poate nu vei purta acest buchet la nunta ta, dar cu siguranta ii poti gasi un loc intr-un hol intunecos. Ai nevoie de cateva flori artificiale si de mai multe lampi led. Plaseaza in mijlocul florii o lampa led si apoi foloseste-te de imaginatie pentru a ascunde cat mai bine firele. Cand este gata, ai un obiect decorativ deosebit.

Lego-lampi

Atunci cand copilul tau nu mai foloseste cuburile Lego, le poti folosi pentru a face cateva lampi. Ai nevoie de cuburi transparente (sau si transparente) si cateva lampi cu led. Numarul acestora difera de cate obiecte vrei sa obtii la sfarsit, dar si de transparenta cuburilor. Daca ai mai multe cuburi opace, va trebui sa folosesti mai mult de o lampa led pentru fiecare obiect. Asambleaza-le si apoi bucura-te de creativitatea ta.

Vata de zahar colorata

Aceste lampi cu vata de zahar ii vor incanta atat pe copii, cat si pe adulti, asadar nu ezita sa le pregatesti pentru orice petrecere. Ai nevoie de cate o lampa led pentru fiecare obiect, pe care o folosesti apoi ca bat pentru vata de zahar. Vor rezulta norisori multicolori superbi.

Candelabrul din sticle de suc
Vrei un candelabru deosebit pentru casa ta si nu gasesti unul la magazinul de decoratiuni interioare? Aduna cateva sticle goale, gaseste-le capace si apuca-te de lucru. Ai nevoie de acte o lampa led pentru fiecare sticla. Introduci lampa in sticla, pui capacul, care trebuie sa aiba o gaura prin care sa scoti firul, apoi repeti procedeul pana cand esti multumit de numarul de sticle. La sfarsit foloseste o farfurie ca suport pentru tot ansamblul si imbraca sticlele in hartie creponata.