Tie ce fel de masaj iti place?

Stam si ne intrebam adesea la ce e mai bine sa recurgi? La un masaj facut de un terapeut sau la un masaj facut la tine in casa, fie cu scaune de masaj - fie de cei apropiati? Parerile sunt pro si contra si daca stam sa punem in balanta, fiecare are atat plusuri cat si minusuri, insa de noi tine alegerea pe care o facem la final.

Masajul este o oaza de liniste, iar prin practica acestuia poti nu numai sa te simti mai bine fizic, insa si psihic si iti poti recapata tonusul, avand si o stare generala mult mai buna. Sunt insa cateva aspecte pe care oricine trebuie sa le stie despre masaj, iar acestea fac referire la faptul ca masajul nu trebuie niciodata sa fie facut pe uscat.

Trebuie sa profiti atunci cand este momentul sa iti si hidratezi pielea si desigur sa relaxezi musculatura. O piele hidratata devine si mai tonifiata, iar daca esti in cautarea unui masaj atunci masajul suedez este cel potrivit, avand in vedere ca acesta implica si masarea fiecarui muschi, frectie si lovituri usoare. Chiar daca alegi sa iti faci masaj cu un aparat trebuie sa stii masajul cu mainele este cel mai indicat deoarece pielea simte pielea si atingerea umana, pe cand plasticul nu ofera aceeasi placere. Desigur pentru o relaxare deplina ideal este sa folosesti si aromaterapie si sa iti eliberezi mintea de ganduri, deoarece astfel te vei putea elibera totala si te vei putea lasa prada rasfatului.

Masajul tailandez este de asemenea un masaj foarte bun pe care il poti aplica atunci cand esti nervos, incordat sau foarte obosit, avand in vedere ca te energizeaza si iti da un tonus mai bun. Ideal este insa sa incerci sa folosesti toate tipurile de masaj si sa decizi la final care ti se potriveste mai bine.