Top 3 trenduri pentru invitatiile la nunta in 2014

Nuntile anului 2014 sunt marcate de cateva tendinte de care orice pereche de miri care intentioneaza sa isi organizeze o nunta de calitate, fie ea eleganta sau rustica, trebuie sa tina seama.

Orice munca de organizare a nuntii incepe de la trimiterea invitatiilor, iar acesta este punctul de la care trebuie sa porneasca armonizarea tuturor elementelor unei nunti. Asadar, daca tinem cont de trendurile pe acest an in materie de nunti, va trebui sa ne ghidam dupa acestea si in alegerea invitatiilor. Iar la www.invitatiioriginale.ro nimic nu este mai simplu decat sa va alegeti invitatia generala, caci oferta lor este actualizata in functie de cele mai noi trenduri in materie de invitatii.

Iata care sunt cele mai populare trei trenduri pentru invitatii de nunta in vara acestui an, astfel incat sa ramaneti si peste ani in inimile invitatilor la nunta.
Primul si cel mai important trend pentru invitatiile anului acesta sunt invitatiile cu dantela, damasc sau perle, sau poate chiar o combinatie intre doua dintre aceste elemente. Sunt foarte elegante si pretioase, si se preteaza nuntilor cu multi invitati, fastuoase si pline de stralucire. Pe de alta parte, insa, dantela poate fi folosita si intr-o varianta mai vintage pentru nuntile carora se doreste sa li se imprime acest aer.
Invitatiile florale au fost dintotdeauna unul dinte modelele favorite ale mirilor care isi organizeaza nunta, insa in anul 2014 sunt cu atat mai atractive. Se poate alege o invitatie simpla cu niste flori schitate, sau se poate opta pentru invitatii vesele si pline de culoare.

Glamour si stralucire. Pentru nuntile mai extravagante se pot alege invitatii cu mici inserturi din materiale speciale, paiete sau pietre, o tema care sa se regaseasca si intr-un alt element al nuntii – spre exemplu se poate folosi acelasi tip de insert stralucitor pentru meniurile de pe mese sau pentru marturiile oferite invitatilor.