Oferta Tarom pentru vacanta la ski

Cu placuta surprindere am aflat zilele trecute ca Tarom deschide sezonul de toamna-iarna al reducerilor cu o oferta imbatabila, pentru pasionatii de ski. Desigur, pentru cei care adora partiile din afara tarii, din Austria, Germania sau Elvetia.

Compania nationala aeriana a anuntat ca si anul acesta va oferi transport gratuit pentru echipamentele de ski pentru calatorii care zboara pe rute internationale, intre Bucuresti si Chisinau, sau catre Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino si Bologna. Evident, echipametul de ski este transportat gratuit ca supliment pe langa bagajul de cala standard gratuit cu care poti calatori. Gratuitatea se aplica pe intreaga perioada a sezonului de iarna, intre 27 octombrie 2013 si 29 martie 2014. Mai mult, oferta se adreseaza si celor care transporta echipamente pentru snowboard, un sport care are si in Romania o multime de fani. Asadar, nu trebuie decat sa verifici care sunt cele mai bune oferte ski din multitudinea de variante pe care le ofera agentiile de turism si odata ce ai gasit una potrivita bugetului tau de vacanta, sa iti rezervi biletul de avion fara teama in ceea ce priveste costurile suplimentare pentru transportul echipamentelor. Vei putea transporta gratuit o pereche de ski-uri, betele aferente si claparii, iar daca mergi la snowboard poti “caza” gratuit la cala placa si bootsii proprietate personala. Trebuie sa recunosc ca initiativa nu este una noua si reprezinta un punct in plus pentru Tarom in incercarea sa de a se mentine in topul preferintelor romanilor care calatoresc catre statiunile europene de ski cu avionul.

Ramane de vazut cat de competitive vor fi preturile Tarom pentru costul biletului de avion dar si pentru taxele de aeroport, costuri pentru care majoritatea companiilor low cost au inceput sa aplice reduceri. In final, ceea ce conteaza este costul final al calatoriei (cu transportul echipamentului inclus), dar si confortul pasagerului.