Invitatii din gama concept 2014

Cand nunta bate la usa si a ramas mai putin de o saptamana pana sa spuneti marele “da”, trebuie sa puneti la punct toate detaliile finale, iar acestea sunt de pilda cele care tin de invitati sau de meniuri si de prajituri. Daca tot vorbim despre restaurant atunci trebuie sa ne gandim si la invitati, pe care desigur ca i-am chemat sa petreaca alaturi de noi prin intermediul invitatiilor. Iar daca ati ales din invitatii gama concept 2014, atunci cu siguranta ati facut cea mai buna alegere si veti avea satisfactii majore.

Ce trebuie insa sa faceti exact cu o saptamana inainte de nunta? Este simplu: incercati sa aflati cu exactitate ce persoane onoreaza invitatia voastra la marele eveniment pentru a putea comunica restaurantului un numar de persoane. Incercati sa stabiliti macar imaginar sau chiar la fata locului, cum va fi aranjat restaurantul si cum veti aranja la mese invitatii, ori aici puteti sa ii lasati sa se aseze cum doresc. Puneti la punct ultimele detalii despre prajituri, bauturi, meniuri si tort, cel mai important aspect al ceremoniei de seara, si nu uitati sa faceti un plan al nuntii. Planul nuntii trebuie sa includa momentele cheie ale evenimentului, cat si micile surprize pe care le aveti, daca le aveti fata de invitati sau fata de partener. Tot aici puteti sa includeti si momentele frumoase de dans in special valsul mirilor sau hora de la miezul noptii.

Toate detaliile mentionate trebuie puse la punct cu o saptamana inaintea nuntii pentru ca macar cu doua zile inainte sa faceti o recapitulare si sa fie totul perfect. Iar daca nu stiti ce numar de invitatii ati trimis sau ati pierdut lista atunci puteti sa va ghidati dupa invitatii gama concept 2014. Se spune ca daca totul merge perfect pana in ziua nuntii, atunci la nunta trebuie sa se intample ceva, dar cu siguranta nicio nunta nu a fost perfecta niciodata.