Tu stii care sunt motivele pentru care trebuie sa montezi camere de supraveghere la firma sau acasa?

Camerele de supraveghere sunt deja accesorii banale pentru majoritatea oamenilor, insa multi considera montarea acestora un moft. Au dreptate? Depinde de scopul pe care il ai si locatia in care se vor monta camere, astfel ca www.sdsmag.ro iti prezinta 5 dintre motivele pentru care trebuie sa iei in considerare montarea unui sistem de supraveghere.

Camerele au rol de a descuraja eventualii infractori. Simpla vedere a unui sistem de supraveghere poate sa ii faca pe amatori sa se razgandeasca, fiindca sansele de a fi identificati sunt mult mai mari. Multe firme ori persoane fizice se multumesc sa monteze carcasele unor camere de supraveghere, care au de multe ori efect in prevenirea infractiunilor, dar nu te feresc de alte pericole, cum ar fi...

Rezolvarea unor conflicte sau a unor situatii “delicate”. Montarea unor camere supraveghere iti permite sa rezolvi simplu orice situatie neplacuta care se poate ivi la un moment dat, nu doar infractiunile grave, precum furtul sau crimele. De exemplu, exista clienti care pot contesta ora de inchidere a magazinului la OPC. Existenta unor camere de supraveghere iti permite sa eviti un eventual proces, demonstrand cu usurinta cine are dreptate.

Camerele de supraveghere te pot ajuta si sa dovedesti corecta aplicare a unor norme si reguli. In eventualitatea unui atac asupra unei terte persoane, Politia iti poate cere imaginile pentru a dovedi ca o persoana sau o masina au intrat intr-o anume locatie. De multe ori camere de supraveghere ale unui local ori institutie au inregistrat soferi beti, unii fiind chiar angajati la RATB. Atunci cand un angajat depune o reclamatie la ITM, imaginile video pot dovedi sau infirma spusele respectivului.

Pret mic pentru siguranta mare, aka sistem de camere de supraveghere. Cei care se intereseaza asupra costurilor unor camere de supraveghere raman de obicei uimiti de costul acestora, fiindca se asteapta sa fie mult mai scumpe decat sunt in realitate. Oferta de camere si de sisteme de supraveghere de la www.sdsmag.ro este foarte variata, adecvata unei game largi de clienti. Comparativ cu preturile camerelor de supraveghere de acum 2 ani, poti cumpara un sistem mult mai performant, care sa ofere imagini mai bune si mai clare.

In ultimul rand, aceste sisteme de supraveghere iti ofera liniste. In cazul in care se intampla ceva, imaginile video sunt polita ta de asigurare. Sistemele de supraveghere sunt destul de avansate incat sa permita recuperarea informatiilor chiar si dupa ce a avut loc un incendiu sau alt eveniment distructiv. Firmele de asigurari ofera mult mai repede despagubiri clientilor care au camere de supraveghere, asadar investitia intr-un asemenea sistem este o alta masura de precautie.