De acum poti plasa oferte constructii complet gratuit si rapid!

Decat sa-ti cumperi o locuinta si sa treci prin „macelul” imobiliar, sa dai cat nu face, mai bine te apuci de construit o casa de la temelie. La inceput ti se va parea un pic cam scump, insa daca stai sa te gandesti si analizezi oferte constructii, pretul si calitatea constructiei s-ar putea sa nu fie chiar stralucite. Din perspectiva unei firme sau societati specializata in constructii, ridicarea unei constructii de calitate e o rutina.

Daca si tu ai o afacere in constructii si esti in cautare de clienti noi si seriosi, intra pe www.deviz-gratuit.com, un portal complet si bine structurat, de intermediere intre firme si clienti. Cu zeci de oferte constructii deja plasate, www.deviz-gratuit.com te ajuta sa gasesti foarte rapid noi clienti si sa iti valorizezi serviciile de calitate. Odata cu inregistrarea complet gratuita ai acces nelimitat, gratuit la o baza de date cu cereri ale clientilor si, contra cost (5 euro), la o baza de date completa. Mai mult, prin plasarea de oferte constructii si trimiterea lor la clienti nu esti obligat sa si raspunzi la ele daca ai prea multe cereri de onorat sau consideri ca nu poti realiza lucrarea. Astfel, esti stapan pe modul in care iti vinzi serviciile, intri in contact direct, telefonic, cu toti clientii pe care i-ai selectat si iti promovezi afacerea usor si complet gratuit. La randul lor, clientii primesc periodic cate 5 oferte diferite, adaptate cerintelor lor si pretentiilor, printre care sigur se va regasi si oferta ta.

In prezent, pe www.deviz-gratuit.com gasesti peste 245 de furnizori de servicii care abia asteapta sa ajute clientii la preturile cele mai avantajoase si 40 de cereri de deviz. Pentru a va convinge de eficienta sistemului unic in Romania, va invitam sa consultati si pagina de testimoniale, unde clientii si firmele isi spun parerea obiectiva, sincera, despre serviciile prestate de www.deviz-gratuit.com.