Prima zi de scoala, cu rechizite ieftine si banuti in buzunar

Sentimentul pe care-l ai cand iti vezi copilul in banca, in prima lui zi de scoala, e unic. Cu gentuta in mana, micutul tau paseste timid in clasa si cauta din priviri locul pe care-l va numi ani buni de acum incolo „banca mea”. Ca orice parinte grijului, iti spui ca prima zi de scoala trebuie sa fie perfecta, asa ca nimic nu trebuie sa-ti scape din vedere.

Pe langa uniforma si ghiozdanul cu Spiderman sau printese, un loc aparte pe lista de cumparaturi il au rechizitele – de preferat sa fie rechizite ieftine ca sa mai ai bani si de o prajiturica, drept recompensa. La rechizite intra aproape tot ce poti pune pe banca: caiete, guma, pix, stilou, creion, carioca, caiete tip, speciale, simple, vocabular, etc. Pe hartie nu prea iti dai seama cat de costa toate pentru ca par putine si poate ieftine. Dar la rafturile magazinelor lucrurile se complica si buzunarul ramane gol cat ai zice „rechizite”. Pe ppt.ro poti gasi rechizite ieftine si de calitate, la preturi de criza. Pentru ca penarul e cel mai important accesoriu al unui elev silitor, cei de la „Preturi Pentru Tine” au gandit o oferta soc, pe care nu ai cum sa o refuzi. Cu preturi intre 3.80 RON si 11.80 RON, penarele din categoria rechizite ieftine sunt pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Cu inimioare, flori sau litere, pentru fete sau pentru baieti, colorate in culori vii sau mai inchise, penarele sunt incapatoare si rezistente la uzura.

Pe langa penarele clasice, ppt.ro puna la dispozitie si penare cilindirce, usor de purtat si foarte incapatoare, cu imprimeuri cu extraterestri si inimioare de toate felurile. Indiferent de model, fermoarul este rezistent, din plastic, special gandit pentru a nu provoca accidente nedorite. Intrati si dvs. chiar acum pe ppt.ro si convingeti-va de calitatea si preturile mici practicate de magazinele „Preturi Pentru Tine”.